24. tammi, 2017

Taloyhtiön kotisivut

Muutamat taloyhtiöt ovat jo avanneet omat kotisivut. Usein ne kuuluvat isännöitsijätoimiston palveluun. Meillekin iso valtakunnallinen isännöintiyritys ilmoitti reilu vuosi sitten avanneensa nettipalvelun, josta saa perustiedot talosta ja voi varata autopoaikan ja saunavuoron. Sekavan opaskirjeen avulla pääsin vaivoin kirjautumaan sivuille. Sisältö oli pettymys, ei löytynyt edes hallituksen jäseniä saati muuta opastusta taloon. Talon hieno kattoterassisauna sijaitsi sivujen mukaan kellarissa. Sain sentään varattua vakivuoron, tosin saunan ovessa olleen listan mukaan tuo aika oli jo varattuna naapurilleni. Rauhaa rakastavana henkilönä annoin hänen käyttää vuoronsa ja peruin varaukseni.

On taloilla hienojakin sivuja. Katsokaapa vaikka osoitteesta koskentie.fi. Tamperelaisen talon 1940-luvulle ulottuva historia ja nykyiset mainiot palvelut on hienosti kuvattu. Muuttoilmoitus- ym. lomakkeet löytyvät kätevästi. Semmoisessa yhtiöstä on mukava asua.

Myös Petsamontornissa haluamme käyttää hyväksi kotisivujen tarjoamia mahdollisuuksia viestittää osakkaille, asukkaille, liikevuokralaisille, yhteistyökumppaneille, yhtiön osakkeista kiinnostuneille ja kaikille muillekin uteliaille suomen kieltä taitaville.

Olette kaikki tervetulleita myös kertomaan omat ajatuksenne ja auttamaan meitä parantamaan palveluja.  Myös tämä blogipalsta on avoinna blogikirjoituksille.

Heikki Laitinen